Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet hut!

 

Sorg är då inte alls
något positivt
och hälsosamt.
Stäng av den och var glad.

Vrede det är någonting
så fasligt ont och negativt.
Bara stäng av den och
bli en lycklig människa.

Hat ska vi inte tala om,
endast psykopater hatar.
Var smart och stäng av skiten
och var en god människa.

Munnen den ska skratta och
vara glad så sudda bort
din depression och var frisk.

I den här familjen ska alla vara
glada, positiva, optimistiska
annars blir det att sitta i skamvrån
och indragna veckopengar vet hut!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-02-17 19:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och glöm inte bort, bitterhet är en lyx. så lyxa till det idag! :D
2022-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP