Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invasionsångest.

 Rumänien är redo att ta emot migranter från Ukraina vid behov, eftersom de är medvetna om värdet av en 600 km lång gränsövergång mot Ukraina och en eventuell tillströmning av migranter kan uppstå.

Biden säger att om det som hände den 16:e inte hände, så skulle det hända den 20:e februari,

Sedan Mr. Bidens engelska är förbättrad och rådfråga en huvudvärkspecialist.

Reporterns fråga är dinamisk,  hur den 20:e. var fick han det ifrån nu när ingen sa det!

Rumänien vill ha en diplomatisk lösning och har en topphemlig strategi.

Jag kan inte säga, men lösningen är bra och vänlig, så jag ska sova lugnt inatt, men vem vet då?

-Vad kommer de andra länderna att göra, som har allt och ändå ingen alls?

-Det här är en fråga om att vara eller inte vara!

Ceausescu försökte vara en bror till alla kungar i norr sa försvarsministern, men vi såg hur det slutade, och lämnar ett uttryck av bitter smak om sanningen .....




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-17 20:21



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Rumänien stärker sin position i Nato dag för dag och implicit säkerhetsnivån. Alliansens försvarsministrar kom överens om att en permanent stridsgrupp skulle stå som värd för landet under Frankrikes befäl Rumänien kommer att vara värd för en multinationell bataljon på 1 000 soldater och relaterade vapen, ledd av Frankrike. Nato har politiskt enats om att inrätta en femte stridsgrupp på alliansens östra flank i Rumänien.
2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP