Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du göra ett mirakel häxa?

Vårt dystopiska kärleksliv har
för länge sedan havererat
och jag kräver att få vara ifred.
Du hämnas med
att kasta handgranater
av sanning på mig.
Du gör mig sjuk
men hur ska jag kunna
lämna dig ensam
mitt ute i en öde skog?
Jag ligger i en grav av allt
som jag har sagt och gjort.
Kan du sjunga mig
upp ur min grav?
Kan du göra ett
mirakel häxa?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-17 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP