Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All den ömhet du är värd

All den ömhet du är värd.
Tuff, hård var din livsfärd.
Hos mig får du känna frid.
Glädje efter all din strid.
Svart av sorg din trötta blick.
Vill se dig i ett bättre skick.
Låt mig hålla dig i min famn.
I kärlek viskar jag ditt namn.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-02-18 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP