Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret VS ljuset

 

Alltför många svenskar
har hjärtat på fel ställe.
Där det behöver tändas
ett varmt ljus så väller
ett kallt mörker fram.
Många svenskar skulle
behöva vakna och ha
hjärtat på det rätta stället.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-02-18 18:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Frågan är hur man flyttar på ett hjärta som har hamnat fel.
2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP