Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om 200 år

 

Först ligger man
i mammas mage
och så föds man.
Sen lever man och
så slutligen dör man.
Fortsättningsvis så
kremeras man och
begravs i en urna
eller så läggs ens
lekamen i en kista
och begravs eller
så strös ens aska
i en minnesstund.
Om 200 år så är det
ingen som vet att man
har levt och existerat.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-02-18 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP