Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelriket finns inom oss

 

Som eremit och mystiker
kan jag varje dag känna
av den gudomliga
och extrema kärleken
i vilken min själ
och mitt psyke renas
så att jag kan be
för människorna
med full insikt och kraft.
Min ensamhet bekymrar
mig inte ty jag är
andligen i gemenskap.
Jag hör inte hemma
ute i världen helt enkelt.
Ett stort uppvaknande
kommer att ske
i världen så att människor
ska få kontakt med Gud
och den mirakulösa
kärleken som skall
ställa allt till rätta
trots den problematiska
och hårda tid vi lever i.
Den sökande människan
skall finna svar och fyllas
av gudomliga ljuset.
En återfödelse är aldrig
smärtfri men med
kommer lindring och glädje.
Himmelriket finns inom oss.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-19 00:19



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Amen
2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP