Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...the man who sold the world...

 

...vad tror du apa frågade
jag när bingolotto hade
blivit grönt på botten av
alla slutsatsers slutskeden.
Under tiden hade jag inte
en aning om att tiden hade
ömsat skinn i de bedagade
fabrikernas känsla för jazz
med uppjagade cylindrars
tankar på en psykiatrisk
revolution i och med att
polarpriset har gått till
iggy pop på ett sjukhus
i detroit med tanke på
att david bowie faktiskt
fortfarande är död the
man who sold the world...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-19 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP