Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I demonernas timme

 

Jag vaknar klockan 3 på natten och
minns inte vad det är för dag imorgon.
Jag minns ingenting av mitt liv och
jag har inte en aning om vem jag är.
Vet inte var jag är famlande förvirrad
i ett mörkt vacum av en desperation
som lamslår och äter mig innifrån.
Jag ber till Gud och efter en lång
stund uppenbaras strimmor av ljus
i mitt inre och jag kommer till mina
sinnen igen efter att ha varit i helvetet.
Jag går upp och dricker ett stort glas
kallt vatten och faller sen i djup sömn.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-02-20 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP