Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill hon vakna?

Vill hon vakna och äntligen
bli en riktig människa?
Nej hon väljer så klart att
fortsätta vara en zombie
i den bekväma TV-soffan.
Det är alldeles för riskabelt
och smärtsamt att vara en
riktig människa, hon har det
bättre så här när hon njuter
av alla sina streamingtjänster.
Barnbarnen är rädda för henne,
de skriker sig blå och de gråter.
Änglarna gråter över den tragiska
situationen och kan inte göra något.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-02-20 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP