Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRINCIP


Jag tror inte på kärlek!
De diskuterar sina kval medan de lever i raseri
Jag är kall som en kär matchtjej
De bär på besvär som magneter
Det finns gator i kärlek som sätter min logik till min olycka
De bedömer mystik
Jag har inte en chans med kärlek
De är häpnadsväckande utan
Jag kan aldrig vara olycklig av kärlek
Askungen sträcker på benen
Söker efter en brand från det okända
Adel med synd
Jag kan inte ta skydd i kärlek
De bråkar över mitt huvud!




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-02-20 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP