Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTENS MÖRKA SIDAN


På natten gick han upp från sin säng och satte sig framför fönstret, ibland tittade han på vad som hände utanför och ibland räknade han stjärnorna på himlen.
Sultanen i palatset ville alltid vara ensam i sina svåraste stunder.
Han tyckte inte om att rådfråga råd och fattade alla beslut själv, men när det gällde att vända farliga hörn, skulle han bara rådfråga ett orakel.
Ingen kände till hans förhållande till denna siare, men siaren kom för det mesta till palatset med en annan identitet.
I det mest osannolika ögonblicket frågade han oraklet, vad tror du, kan vi komma ur detta genom att starta ett klokt inbördeskrig?
Det han sa var att när allt kom ihop hade landet blivit ohanterligt.
Det fanns ingen plats att lämna och fly, och landet saknade kompetenta händer att överlämna det till.
Sultanharpunen hade inte för avsikt att missa uppgiften, han visste vad som skulle hända honom om han missade det.
Det fanns en regel som fungerade i en universell skala, och alla gudar och gudinnor försökte genomföra sina projekt på olika planeter enligt denna regel.
I lågdimensionella spel kunde problem lösas med saker som pengar, droger, sexualitet, men när det gällde att starta ett inbördeskrig eller ett utländskt krig i ett land förändrades allt.
När sultanen frågade oraklet vilken typ av inbördeskrig han skulle starta eller hur han skulle rädda sig själv med ett enkelt yttre krig, fick oraklet ett svar han aldrig förväntat sig.
Oraklet sa, du ska visa din röv.
Sultanen hade aldrig hört något liknande förut, och när han hörde det hoppade hans ögon ur sina hålor.
Han sa, hur fungerar det här?
Titta nu min sultan, den största spelaren investerar i röv, när du försöker spela är det den största chansningen.
Det är en chansning eftersom du måste involvera gudarna i den här affären, annars kommer de att jaga dig som en kyckling helt själv.
I den största chansningen exponerar du din rumpa för de som kommer att neutralisera dina motståndare. Om den du har inte räcker hittar du en annan rumpa, men detta kan inte göras utan en rumpa, skriv ner det här.
Det finns en lag som fungerar universellt.
Om du vill göra det mest osannolika projektet framgångsrikt måste du möta sexualiteten hos dem som hjälper dig genom att neutralisera dina konkurrenter.
Och sultanen gick ut för att leta efter en röv i beckmörkret vid midnatt.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-05-14 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP