Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JÄVLA I HUVUDET


Den första mannen sa till sin son: "Om du inte tänker som jag, så skjuter jag dig i huvudet."
Den andra mannen sa: "Titta, son, om du tänker som jag, så skjuter jag dig i huvudet."
Den första mannen gjorde en attack och rullade som en snöboll.
Den andra mannen attackerade och vände upp och ner på alla eliter.
Så varför hände detta?
Den första mannen var bunden till sina traditioner och ville inte korsa den cirkel som ritades för honom.
Han kunde inte ens komma över det.
Han ville att hans barn inte skulle gå över samma gräns.
Den andra mannen sa: "Jag finns redan med mina tankar."
Du kommer till mig med nya tankar och uppfinningar.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-08 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP