Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Var tyst. 

Då ljuger du 

åtminstone inte. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-02-20 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP