Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLUMPIGT SAKRAMENT.

TILLIT.
Huggspånor

Ni står vid min sida
jag känner er närvaro
Alla ni som varit före mig.

ni som skapat
något av intet –
av mull och av trä –
av ordets kraft

Jag hör er som ett brus
ordlöst. Ibland argt
likt grälande röster,
klarast hörs de som
var mig kära.

Jag hör nu min fars förklarande ord.

man måste tala med arbetet
annars blir det inte bra
detta skapar en ton inom mig
känner kärleksfylld resonans

mina händers arbete
förnimmer lyckoruset
min kropp pulserar när
tanken skapar tillblivelse

© Bosse 20 februari 2022.






Prosa (Kortnovell) av Bossepoet från Österbotten
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-20 18:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Att resa sig upp ur
Menings- lösheten?
Som så många före
Oss. Fin-ispirerande
Dikt!
;)
2022-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten