Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska dig i ljusets hastighet

Jag vill älska dig
i ljusets hastighet.
Jag vill älska dig
så att dina
frågetecken
rätas ut.
Jag vill älska dig
i en långsamhet
som andas frid.
Jag vill älska dig
tills dina öknar
slår ut i blom.
Jag vill älska dig
så att din glädje
blir fullkomlig.
Jag vill älska dig
i ljusets hastighet.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-20 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt vackert! =*)
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP