Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blackstenius passar till Rolfö

 

8.00: Jag börjar dagen med att halsa en flaska vitt vin. Sen tillagar jag en falukorv genom att kasta den mycket hårt i väggen 27 gånger samtidigt som jag säljer alla mina aktier i
Volvo Cars och sjunger Bachs arior på den franska balkongen samtidigt som jag struntar
i att ta min antipsykotiska medicin och min antibipolära medicin för nu får det vara slut på förtrycket och manipulationen som har pågått ända sedan min jävla mamma födde mig den där olycksaliga dagen då jordbruksverket orsakade jordskalv på Haiti och Björn Borg slutade spela tennis och klockan 12.00: jag bankar på en oxfilé med all min sorg medan
jag halsar ett helrör Koskenkorva samtidigt som jag tänder eld på 5 stycken bilar på parkeringen då jag intalar han som är jag att det är mitt i natten och mamma kommer och stoppar om mig, jävla jävla mamma, och jag äter oxfilén rå som jag sväljer ned med en groda i pannan samt en flaska kunglig likör men jag ser att Stockholmsbörsen sjunker som en kvarnsten och jag inser direkt att det inte kan röra sig om en slump för jag har 15 knivar och 15 gafflar samt 15 skedar i lådan för bomfadderallan lej!! Är det en slump att Ryssland trappar upp när jag inte har duschat på 3 veckor? Tror ni att jag inte förstår vad det är som händer när jag styr världens alla händelser och människornas plötsliga impulser att fira jul i midsommar? Jag satt på ett härligt mentalsjukhus i 20 år men sen kom något geni att jag genom en helig reform prompt skulle klara av att bo i en lägenhet och blir det rödvin så att skåpen galloperar när jag vann OS.
Nu tänder jag eld på det jävla förbannade fängelset lägenheten och sen simmar jag till Örebro Slott för audiens hos min trogne vän Landshövdingen för åhh vad himla bra allting känns i mitt underbara och fashionabla liv.
20.00: jag sitter i arresten hos den snälla farbror Polisen och mediterar precis som Carola Häggkvist lärde mig och mindfulness.
Tänk vad ljuvligt allting kan bli så där hux flux.
Blackstenius passar till Rolfö som laddar med vänstern och det är MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-02-21 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP