Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygga upp en ömhet

Bygga upp en ömhet
av all jävlighet.
Bygga upp en glad dröm
av all vidrighet.
Bygga upp en god värld
av ondskans kaos.
Bygga upp en kärlek
av all undergång.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-21 13:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Svårt, men det kanske går.
2022-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP