Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resignation

Man kan bli psykiskt sjuk
av att vara för psykiskt frisk.
Man kan bli en enkel måltavla
för hat om man hävdar sanningen.
Bäst att fly långt ned i underjorden
med den hänsynslösa kärleken.
Bäst att vara en medelmåtta
och låtsas att man inte finns.
Snart är det Gokväll på TV.
Jag tror jag ska ta ett glas
vin och sjunka in i dimman,

för vem fan bryr sig?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-02-21 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP