Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Gränsrader. Av Gunwale 2022-02-21. Råkade hinna skriva kommentaren innan jag hann läsa Gunwale's ingress. Men kommer tid kommer nog id. En möjligt god jul till er alla.


Kommentar på en text (2478) bara några rim





En aktuell text ofta nog som,
tänka sig att sådan tanke bara kom,

kan känsla av mycket där föda,
soldaters plikt sägs vara att vakta och döda,

men brandsoldaten valde sin våda,
att kring i samhället sitt skåda...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-24 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP