Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningsfull stund

I enkelhet

Stormar vindarna

Genom livet

Det är kärlekskorn

På vägen

Spridda överrallt

Vill med sin värme

Låta hjärtat fyllas

Av längtan

Vara betydelsefull

Plocka upp 

Ett korn

Lägger i handen

Det gnistrar

En ömhet växer

Fram

Hjärtas röst

Darrar

Är svag

Kraften tar allt

Pröva bygga

Upp allt

Meningsfull stund

Blir där

Ändrar inte

På någonting

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-21 18:29



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Nej, precis, man behöver inte ändra på någonting
2022-02-22

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2022-02-22

  alicja lappalainen VIP
Steg efter steg bygger du en meningsfull stund
2022-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP