Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


You




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-22 15:02



Bookmark and Share


  Orion93 VIP
Medan spåren av solen försvinner i vattnet,
Skarvar kullerbytta i djupet.
När mina ögon tar mig bort,
Delfiner hade en födelsedagsfest i det rödmålade havet.
En vacker bild återspeglar färgen på poetens tankar
2022-02-23

  KYREUS of Sweden
Eh;

I am.....
2022-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP