Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E

Att vara så nära men ändå så långt ifrån är underbart plågsamt.

¤

Inte en dag passerar utan att jag upptäcker dig vandrandes i mina tankar. Jag försöker hinna ikapp, men ju mer jag vet desto mer vet jag att du inte vet.

Jag försöker släcka bränder, men låter glöden leva.

Vägen mot himlen låg öppen men helvetet låg alltid lite närmre, drog alltid lite starkare.

Du gav mig varken allt eller ingenting, men du gav mig allt där emellan.

För med dig känns mörkret inte lika mörkt längre.

¤

Att vara så nära men ändå så långt ifrån är underbart plågsamt




Fri vers av Rotkiv0920
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-02-22 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rotkiv0920

Senast publicerade
Egyptian blue
E
Aida
* Se alla