Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peak

 

Älskling när du klättrar
upp i den gamla granen
och härmar fåglar, så
som jag tycker om så
mycket då förstår jag
hur mycket du älskar
mig, och när vi dansar i
sommaregnet hänförda
och saliga då har livet
nått sin peak och vi går
in och grillar äpplen
och lyssnar på Mozart.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-22 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP