Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Streamingtjänsterna och din själ

Vad spelar det för roll om
du har abbonemang på
samtliga streamingtjänster
men förlorar din själ?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-22 19:06



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Det är mycket reklam och åsiktsstyrning inbakat i Netflixserier ja.
2022-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP