Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken lyser upp livet och gör det begripligt

Kärleken lyser upp världen
och gör den begriplig.
När vinden blåser genom
ditt hår och du är lycklig
så blir jag lycklig älskade.
Kärleken får oss att
minnas vårt ursprung och
de änglar vi var som barn.
Vi är fortfarande änglar.
Kärleken lyser upp livet
och gör det begripligt.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-23 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP