Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag!

Det slog mig hur oerhört jagfixerad jag är,
men det vet ju alla redan.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-23 15:33



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Alla är väl sig själv närmast..eller?
2022-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Det har jag inte märkt.
2022-02-23

    Sefarge VIP
Nää. Tyvärr!
De tänker nog
Bara på sig
Själva
Speciellt
På det här
Utlösande
Stället?
;)
2022-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP