Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lära sin kärlek stå och gå

Man måste lära sin kärlek 

att stå och gå. 

Det håller inte krypa omkring 

och tro att man är någon.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-02-23 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP