Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De alltför bryska föräldrarna

 

Föräldrarna var helt och hållet övertygade om att deras strategier, metoder och var alldeles utmärkta, goda och sunda, en euforisk slags besatthet som det inte var någon mening med att opponera sig emot. Barnens sköna livslust mattades av. Pappa var en utpräglat galen multimissbrukande glad gamäng och mamma en extremt kristen hemmafru långt ute på den politiska högerkanten, höger om SD. I sitt eget tycke så var de svenska mästare när det gällde barnuppfostran. Ett av de olyckliga barnen tände då eld på den stora villan gapskrattande.
Grannen, en pastor i Pingstförsamlingen berömde barnet och sa att nu kommer du sannerligen till himlen. En fågelflock cirklade kring den övertända villan och vårsolen hade börjat att smälta snön. Nya strålande tider randades trots att pappa var både hög och låg på valium och kokain samt för mycket sex.
Herre Jesus utbrast mamma och började dansa rumba med en fågelskrämma medan tiden vände ut och in på sig själv och allt var hej hopp tra la lallan lej. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-02-24 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP