Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misshaglig poesi

För poesi och konst finns inga lagar
även om man många misshagar
med det får man stå ut
annars är friheten slut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-24 18:59



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Bra!
2022-02-26

    Lena Staaf VIP
Jo men man kan välja att skriva i bunden form, t ex haiku eller sonett. Det är väldigt lagstyrt. Men innehållet väljer man själv!
2022-02-25

  ULJO
Postens penna är som konstnärens pensel. Fri.
2022-02-25

  Solitaire VIP
Gamla stolar, kalsonger
och rutten potatis
Och dyrt är inträdet på konsmuséet
Här kan vi frossa i textmassor gratis
Så mycket vi orkar med det.

2022-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP