Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas i en harmonisk rytm med kärleken

 

Om mänskligheten skulle sluta tvärt med att släppa ut växhusgaser, sluta med att skövla, förgifta och förstöra planeten, sluta med att utrota djurarter, så skulle det ta 5-7 miljoner år för planeten Jorden att återhämta sig.
Hur lång tid tar det för en extremt svårt traumatiserad människa att läka och bli hel?
Jag dog och anlände till himmelrikets portar men man sa att det var fullbesatt men att det fanns en tunnelbanestation i närheten där jag kunde få bo och leva rätt så lyckligt och komfortabelt. I tunnelbanan träffade jag Hasse och Tage och Gösta Ekman. Vad gör ni här hela dagarna undrade jag. Vi gör ingenting vi bara andas i en harmonisk rytm med kärleken.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-24 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP