Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19 februari 2022


Klardröm

Jag drömde en klardröm
där jag såg drömvärlden
och insåg återigen
att mannen i sängen
lever i samma dröm.

Både mannen i sängen
och mannen i drömmen
är av samma drömstoft.

Mentationer som vävs ihop
med tidens trådar
till en "verklighetens" väggbonad.
Bakom träder porten till evigheten,
där alla våra jag sammansmälter.

Alla drömmar förenas
i den kosmiska drömmarens urkälla.

Jag är den som ser drömmarna.
Bortom båda dessa drömmar är jag.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-25 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP