Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 mars 2024


Det är omöjligt att lida

Det är omöjligt att lida
när man är medveten,

för tanken som skapar lidandet
hinner inte övertyga en om lögnen.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-12 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP