Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synopsis Sammanfattning av nuläget.

                     

 

Analytiker säger: Putin har bjudit in stater att delta i uppdelningen av Ukraina, hitils jag läste om tre men vill inte nämna det eller: Inte explicit. Att säga att Ukraina är en konstgjord skapelse från uppdelningen av polska, rumänska och ungerska territorier.

"Ryssland, även om det är ensamt, är en enorm fara för säkerheten i Europa och, implicit, Rumänien, och kan tala om en ledare som har tappat förståndet. ”för mig en 69 årig av vilken kan talas om en gubbsjuka av den värsta variant.

- Hur kan du bomba sönder din son och älskarinnas land Ukraina? Det ser ut som ett familj partaj- uppdelning, spelar ni ledare monopol på länder kring en kvinna!

 

Partisankriget kan börja ikväll, ryssarna räknar med ett kraftfullt blixtkrig.

Ett slag för att lägga ner flyget. Ryssarna har sagt sedan morgonen att flygvapnet och luftvärnstrupperna förintades på Ukrainas territorium.

Idag är jag överväldigad av alla mina försök att uttala ordet krig korrekt för att inte uppröra någon, med tanke på att jag är den oäkta dottern till den amerikanske presidenten John Kennedys, för tidigt född av skådespelerskan Norma J. Mårtenson. Uppvuxen i Rumänien fram till 1981. När FN hämtade mig till Sverige till en släkting med historiska dokument intygade av den amerikanska ambassaden så tillät jag mig alltid att ge min åsikt om politiska incidenter som om det vore min plikt, men nu ser jag att det är värdelöst, mänskligheten vill bara ockupera territorier, resa  och slåss!

Så för mig är ni alla erövrare under manteln!

Hur kan du sluta fred om du ger ditt barn vapen och langar alkohol,

Jag har alltid varit för världsnedrustning, och jag försöker sluta fred med olika tantiga ord ... men nu är orden värdelösa

 Sist men inte minst, ta hand om Sverige och var inte leverantören av intriger som kan förstöra oss som nation ännu mer än vi är förstörda ...

Den ukrainska pressen säger att Rysslands president Vladimir Putin skulle försöka dela Ukraina i två, enligt den redan kända modellen av Väst- och Östtyskland eller av Korea, Nord och Syd, rapporterar ukrainsk press på fredagen, skriver Agerpres.




Prosa (Roman) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-02-25 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP