Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår rättmätiga och berättigade vrede

Om vi inte får ur oss
vår rättmätiga och
berättigade vrede
så kommer vårt ljus
i det långa loppet
att förvandlas till ett
mörker och kaos.
Om vi inte exploderar
så löper vi risk
att implodera.
Vem vinner på att vi
håller inne med vårt
friska vredesutbrott?
Varför råder det en
motsättning mellan
en sund aggressivitet
och sprudlande glädje?
Kärleken somnar in om
vi inte är uppriktiga
mot varandra.
Allting går sönder om
vi inte sätter en gräns.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-25 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
join the bdsm crowd now!
2022-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP