Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ömhet för dig

 

Min ömhet för dig är en
kraft i din uppgivenhet
när mörkret tar ett
struptag på den styrka
och det hopp som
det har tagit dig ett
decennium att bygga upp.

Min ömhet är som solen,
vinden, regnet och ett
uppfriskande åskväder.

Mina blixtar av kärlek
slår upp din själ på vid
gavel så att vi kan mötas.

Min ömhet för dig är långa
lata dagar då vi njuter och
skrattar åt alla sjuka skämt.

Min ömhet för dig innebär
att jag är din själsliga
livvakt och att jag aldrig
någonsin kommer att svika
och lämna dig i sticket.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-02-26 00:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Min ömhet är som solen,
vinden, regnet och ett
uppfriskande åskväder."

vackert! ^_^
2022-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP