Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solitaire inspirerade till den här texten. Den anspelar på god tro, att det som händer, det sker ofta i skymundan. Som en sorts offentlig hemlighet, att ha som intrig i en bok om hämndens möjligt ljuva sötma.


Rimmade men varma fiskar






Berättande rim så trivsamt det är,
tänk bara få läsa och känna så här,

i hyllan står böcker o prydnads sak,
den som skäms får kan prygel där bak,

fast mera förr väl sådan var,
numera är övergrepp väl 'flydda dar'?





(Det bästa jag vet är att prata med människor
som är 'där', inom hörhåll alltså, (Ironi) men
sedan när en själv svarar, har människan
'dragit' okänt var någonstans)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-08-19 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP