Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Prima donna, Cikoria Blå och Gunwale. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått färgen, fracken och festen av Chan.


Den oinbjudne gästen


En fräck en från festen

höll färgen i fracken

bara vände på klacken

hoppade upp på hästen

föll farligt i backen.



26/2 2022




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-26 20:08



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Sitter som en smäck! Även hur titeln bidrar till rim-balansen hos resten, likt en egen rad..
2022-02-27

  Nanna X
Snyggt rimmat och effektivt berättat!
2022-02-27

  Gunwale VIP
Ja, det bör väl straffa sig att komma oinbjuden …
2022-02-26

  Gunwale VIP
Rytmiskt och med välfunna ord - som vanligt!
2022-02-26

  Chan VIP
Snabb halsbrytande historia, läsningen löper lätt med rimmen.
2022-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP