Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor vars ögon blixtrar av kärlek och sanning

Jag gillar hälsosamma
människor vars ögon
blixtrar av kärlek och
sanning och i vars
sällskap man växer
och blommar ut i en
känsla av att livet är
på riktigt och på allvar.
Man känner hur solen
dansar inombords och
att man inte vill kasta
bort en dag till då man
lydigt sväljer världens
lögn och tom illusion.
Jag ska bli en hälsosam
människa vars ögon
blixtrar av kärlek och
sanning och jag ska
vakta den eld som Gud
har tänt inom mig i en
glädje i att existera.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-02-26 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert! ^_^
2022-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP