Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILDBLOMMANDE.

FLYKBENÄGET.

sparven matar sina barn
med jämfotahopp
trastarna letar
på gräsmattans kortklippta lugg

nyutslagen blommar Kaprifolen

lojt för jag kaffekoppen
till läpparna
för att förvånad upptäcka
att det är urdrucket


sommarbilderna är enformiga
behövs det en katastrof
för att uppskatta
den pastorala friden

förädisk erotisk Kaprifoldoften

© Bosse 27 februari 2022.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-27 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten