Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönt virvlande galaxer

Grönt virvlande galaxer av insikter. Indignerad grädde psykoterapi kontakta sur redaktör på på. Tror att det är bra med brottning med de vrede hat avsky nu blommar en harmoniskt rabiata drömmarna med kläder i rabatten eller så lägger ens omgivning kluster av heta stenar på ens krav att få sova inom ramen för sorgens alla gradskalor och man åker söderut i hopp om en kärleks kalla avgrund av ett mörker som håller vad det lovar. Man går på stan med en frisk vind bakifrån och det finns ingenting att göra förutom att vrede hat avsky i ett rytmiskt sammansmältande med alltets ljuva leende.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-02-27 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP