Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ofrånkomliga ensamheten

 

Den moderna människans desperat skälvande
skräck inför den ofrånkomliga ensamheten. Vad som helst bara inte den övergivna tomma tystnaden. Det svarta hjärtats stirriga och vilt dunkande sorg. Jag kan och vill inte möta mig själv. Att få leva ett smärt- och problemfritt liv måste väl ingå FN:s mänskliga rättigheter?
På med TV och internet för tystnaden och den iskalla tomheten är det ingen som mäktar med.
Det svarta hjärtats stirriga och vilt dunkande sanning, ska jag hoppa ut från balkongen?
Den moderna människans desperat skälvande skräck inför den ofrånkomliga ensamheten.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2022-02-27 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
börja promenera. på asfalt går visst. men vid stranden och i skogen är mycket bättre. för människor med extrem PTSD är det, det enda som hjälper. gå, mer och mer, till slut släpper det.
2022-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP