Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Ukraina

 

Det är vid frontlinjen som
du tvingas att bli den du är.
Det är när fienden stirrar
dig i ögonen som du måste
resa på dig och bekänna färg.
Din ryggrad är stark och rak
av sanning, ditt vapen laddat.
Ge inte upp kampen för ditt
stolta land och för friheten.
En hel världs solidaritet vill
stärka er på vägen till seger.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-27 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP