Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar

 

Våra vilda kyssars
banbrytande briljans
tänder ett leende
i vardagens strikt
monotona tristess.

Det är rätt att göra
uppror, det är rätt att
säga sanningen till
de godtyckliga och
självgoda människorna
vars attityd säger oss
att de vill ha stryk, att
det är deras beteende
som genererar våld.

Dagen har dukat under
och jag berättar hur fin
jag tycker att du är och
hur mycket du betyder
för mig och vi möts i en
magisk rungande kyss
vars banbrytande briljans
tänder ett leende i vardagens
strikt monotona tristess.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-28 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP