Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att välja mellan ont och gott

 

Att med Guds kraft driva ut mörkrets krafter var och hur de än uppenbarar sig och hur väl de än maskerar sig. Ett uråldrigt krig pågår i världen och det är upp till varje människa att välja sida.
Djävulen är en alldeles briljant lögnare och manipulatör och vet människors svaga punkter och deras neuroser. Gud är överbefälhavare i kärlekens och sanningens armé och vill skapa fred, glädje och demokrati. Han vill vår frihet och Han finns alltid närvarande för den som vill möta Honom. Varje människa har ett val och man kan inte tjäna båda dessa två makthavare.
Djävulen vet att tiden är knapp och att han redan har förlorat, därav hans desperation och arrogans. Jesus är kung och Han vill vara din vän. En vän som aldrig sviker och som älskar dig precis som du är. I Hans ljus kan du bli hel.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-02-28 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP