Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liljekonvaljen

Till Liljekonvaljen
Du kom med lyxen till mitt hus
en doft av sommar sol och ljus
Du förde till mitt enkla käll
då jag dig fann en junikväll




Bunden vers av Anita Brännström VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-02 21:41



Bookmark and Share


  aol
Underbart känner vinden smeka mitt ansikte
2022-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP