Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attacker



Starka impulser
från en negativ kraft
Verklighetens organiska
trådar brister
när kraften  imploderar
Onda cirklar
Organiska rum i etern
Det främmande
flödet i rummet
Den inre skuggan
kommer i sömnen
All tid är obrukbar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-04 13:10



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Svårt att inte koppla det man läser nu till världsläget. Cyber/mediala attacker som tar sig in i vårt medvetande, bakom vår näthinna. Då blir det svårt att se vad som är verkligt eller bara en illusion.

Bra text som får mig att assossiera fritt.
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP