Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår i rummet. Spår i tiden.


imma på insidan av fönsterrutan
ett finger som sakta ritar runor

mörker på utsidan av fasaden
en fot som lämnar spår i leran

bläck på papperet i ljuscirkeln
en hand som gråter dikter

spår som förloras med tiden
trots avtryck i rummet




Fri vers av Emfre
Läst 844 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-08-01 20:50



Bookmark and Share


    Mi11ie
jätte vacker.
2007-07-27

  Juliaah
*andlös*

"bläck på papperet i ljuscirkeln
en hand som gråter dikter"

helt enkelt fantastisk!
2006-09-27

    Camillaa
vacker
/ C *
2006-09-08

  Robert W
"en hand som gråter dikter"

träffande. strålande. och riktigt riktigt sant.
2006-08-20

  om en Siri
Vackert! Finns inge mer att säga om den, mystisk..
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Emfre
Emfre