Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en kille:)


vacker dikt om oss

MORGOENEN HANDLAR OM JAG TÄNKER PÅ DEJ MITT HJÄRTAT BARA SLÅR

SLÅR SOM EN SIMMADE VÅG

TITTAR UT UTSIKTEN BALKONGEN OCH DU SITTER VID MIN HJÄRNA OCH JAG SER DEJ SOM EN BILD

OCH TÄNKER , VARFÖR FÅR JAG KÄNSLAN JUST NU, ÄN INNAN

VARFÖR VAR JAG SÅ BLIND



DAGEN

SITTER PÅ STOLEN OCH TÄNKER PÅ DEJ

ÖPPNA MIN DATA

OCH VÄNTAR PÅ DEJ DIN INLOGGNING MSN


NÄR JAG SER DEJ INLOGGNING VÄRME MITT HJÄRTAT

AV GLÄJDE

OCH HJÄRTAT SMÄLTER NÄR VI CHATTAR ÖVER STJÄRNORNAS MÖRKAS GRUND

NÄR DU STICKER

VILL JAG HALLÅ DEJ FAST

HALLÅ DIG KVAR

MEN NÄR DU STICKER , VÄNTAR JAG PÅ DEJ ÄNDÅ

NATTEN:

LIGGER PÅ SÄNGEN MED MITT DUNKADE HJÄRTA DUNK DUNK AV VARMA SLAG

ÖVER STJÄRNORNAS MÖRKAS GRUND

OCH DRÖMMER =\"SÄGER INGET\"

MINA TANKAR FÖR DEJ VÄXER MER OCH MER

MIN HJÄRTAT FÖR DEJ VÄXTER MER OCH MER AV TYSNAD NATT

NÄR JAG BLUNDAR

SER JAG DEJ BILDEN PÅ MSN

OCH DINA VACKRA ÖGON I WEBBCAM

SEDAN NATTDRÖMMER JAG ..... OM OSS.... VACKERT OCH JA \"SÄGER INGET\"

THE END.....




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-08-01 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson