Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7 mars 2022


Bergslagsskogens årliga föreställning

När vinden susar
genom Bergslagsskogar
brusar träden upp i tal

och skogens vingar svarar
med ljuvlig fågelsång.

Hymnen klingar i samklang
med livets hyllningsmelodi
och svävar över skogens
gyllengröna scengolv,

där visan väver samman
vårens sköna dalgång
med vinterns magiskt
ruggade vita matta.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-03-07 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP